Step-by-Step Guide to Make Homemade Rose feuilletée aux Pommes à la Cannelle
Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Easiest Way to Make Any-night-of-the-week Rose feuilletée aux Pommes à la Cannelle. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
When it comes to cooking healthful meals for our own families, there is definitely some amount of dissention among the ranks. The fantastic news is that there are recipes that are very healthy but the nutritious nature of the recipes is significantly disguised. What they don't know in such instances shouldn't bring harm their manner (outside of allergies, which should never be discounted ).
The same holds true for lunches when we usually add to a can of soup or box of macaroni and cheese or some other similar product as opposed to putting our creative efforts into creating a quick and easy yet delicious lunch. You will observe many thoughts in this report and the expectation is that these ideas will not only allow you to get off to a great start for ending the lunch rut most of us look for ourselves at at a certain time or another but and to use new things all on your own.
There are several books and magazines that are filled with recipes which encourage healthy eating and cooking customs. In the event that you truly love to cook, then there is no shortage of recipes that you are able to take to out along the way. The very good thing is that you can incorporate healthy cooking in your cooking routine whether you are cooking for a household of ten.
Many things affect the quality of taste from Rose feuilletée aux Pommes à la Cannelle, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rose feuilletée aux Pommes à la Cannelle delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Rose feuilletée aux Pommes à la Cannelle is 12 roses. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Rose feuilletée aux Pommes à la Cannelle using 6 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.
Voilà un dessert qui fera sensation auprès de vos invités. C'est un vrai régal autant pour les yeux que pour les papilles ! De plus, contrairement à ce que vous pourriez penser, la préparation n'a rien de compliqué, c'est même plutôt facile et rapide. Pour varier les plaisirs, remplacez la confiture par de la compote, ajoutez d'autre épices (vanille, muscade, 4 épices) à personnaliser en fonction de vos goûts. #pomme
Ingredients and spices that need to be Take to make Rose feuilletée aux Pommes à la Cannelle:
- 3 pommes de votre choix
- 2 rouleaux de pâte feuilletée de préférence rectangulaire
- 3 c. à soupe confiture d'abricots ou autre
- 1 c. à soupe jus de citron
- 1 c. à café cannelle
- sucre glace
Steps to make to make Rose feuilletée aux Pommes à la Cannelle
- Préchauffez votre four à 180 ° C.
- Tout d'abord, préparez un récipient (pouvant aller au micro-ondes) d'eau rempli au ¾ auquel vous ajouterez le jus de citron. Après avoir lavé les pommes, coupez-les en deux, retirez le trognon puis coupez-les en fines tranches à l'aide d'une mandoline. Mettez les tranches au fur et à mesure dans le récipient. Faites chauffer au micro-ondes pour 3 minutes afin de rendre les pommes plus souples et fondantes (ainsi elles seront plus faciles à manipuler) puis égouttez-les.
- Dans un autre récipient mélangez la confiture d'abricots avec la cannelle et une c. à soupe d'eau. Découpez les pâtes en 6 bandes égales et nappez-les à l'aide d'un pinceau d'une fine couche de confiture d'abricots.
- Déposez les lamelles de pommes sur la moitié supérieure de la bande en les faisant dépasser de la pâte et se chevaucher. Repliez la partie inférieure de la pâte sur les pommes. Roulez délicatement la bande sur elle-même en serrant bien de manière à obtenir une belle rose. Déposez immédiatement dans un moule à muffin beurré. Répétez l'opération jusqu'à épuisement de la pâte.
- Enfournez pour 30 minutes. Laissez refroidir légèrement avant de démouler.
- A déguster légèrement tiède, soit avec une boule de glace à la vanille, soit une crème anglaise, de la chantilly... et saupoudrez de sucre glace avant de servir. Bonne dégustation !
While this is certainly not the end all be all guide to cooking easy and quick lunches it's excellent food for thought. The expectation is that this will get your own creative juices flowing so that you could prepare excellent lunches for your family without the need to accomplish too terribly much heavy cooking in the process.
So that's going to wrap it up with this special food Steps to Make Any-night-of-the-week Rose feuilletée aux Pommes à la Cannelle. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!